Filmová kancelář ZLÍN FILM OFFICE získala podporu Zlínského kraje

  • Aktuality 2016

Od 1. prosince 2016 působí ve Zlínském kraji nově otevřená filmová kancelář ZLÍN FILM OFFICE. K jejímu vzniku výrazně přispěl samotný kraj. Ten na rozjezd kanceláře poskytl finanční dotaci. Pomoc rozvoji audiovizuálního průmyslu přislíbil také nový hejtman Jiří Čunek.

Ve Zlíně se konal workshop pro regionální subdodavatele filmových štábů

  • Aktuality 2016

Ve čtvrtek 15. prosince se ve zlínském Baťově institutu setkali zástupci produkčních společností a několika lokací Zlínského kraje. Účastníci diskutovali na téma spolupráce s filmovými štáby. Akce, kterou pořádala zlínská filmová kancelář ZLÍN FILM OFFICE, měla za cíl vzájemnou výměnu zkušeností a hledání dalších možností spolupráce.

Ve zlínských ateliérech vzpomínaly filmové legendy

  • Aktuality 2016

V pátek 4. listopadu 2016 se ve FILMOVÉM UZLU ZLÍN setkaly osobnosti zlínského filmu. Bývalí zaměstnanci ateliérů vzpomínali na své profesní začátky, spolupráci s Karlem Zemanem, Hermínou Týrlovou a dalšími kolegy, natáčení hraných filmů i život na Kudlově. Akce byla volně přístupná široké veřejnosti.

Projekt ZLÍN FILM zahájen

  • Aktuality 2016

Regionální filmový fond dnes oficiálně zahájil činnost projektu ZLÍN FILM. Projekt má za cíl vrátit Zlínský kraj zpět na mapu filmového průmyslu, propojit místní zájmové instituce a centralizovat informace o filmovém dění na Zlínsku. 

Sdílej:

Další články

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás