Státní fond kinematografie podpoří činnost zlínské filmové kanceláře

  • Aktuality 2016

Státní fond kinematografie rozhodl o podpoře celoroční činnosti institucí působících v oblasti kinematografie v letech 2017 a 2018 a filmových kanceláří pro rok 2017. Zlínská filmová kancelář je mezi nimi.


Zlínské filmové ateliéry | ilustrační fotografie


ZLÍN FILM OFFICE patří mezi deset vybraných institucí, které obdrží od Státního fondu kinematografie finanční příspěvek na podporu činnosti pro rok 2017.

"Filmová kancelář Zlín má podporu kraje, Zlína i dalších měst v kraji. Její současná i plánovaná činnost je smysluplná a blíží se optimální představě o činnosti regionálních filmových kanceláří. Aktivně spolupracuje s Czech Film Commission a její aktivity jsou součástí širšího projektu Film Zlín, který by měl zastřešit veškeré audiovizuální projekty ve Zlíně a celém regionu. Rada Fondu se ve svém hodnocení shoduje s oběma experty, a proto se rozhodla tento projekt podpořit," zaznělo v hodnocení žádosti zlínské filmové kanceláře.

Více informací včetně posudků všech deseti podpořených institucí najdete na webových stránkách Státního fondu kinematografie.

Zpět na ZLÍN FILM

Sdílej:

Další články

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás