Lidé z regionu si mohou zahrát ve filmu o Zátopkovi. Štáb hledá komparzisty

  • Aktuality 2019

Ve Zlíně se bude začátkem května natáčet několik dobových (1941) scén do filmu Zátopek. Hlavní roli – Emila Zátopka – ztvární herec Dejvického divadla Václav Neužil, Danu Zátopkovou si pak zahraje rovněž dejvická herečka Martha Issová. Celovečerní český snímek režiséra Davida Ondříčka mohou spoluvytvořit i místní obyvatelé. Štáb totiž hledá komparzisty, kteří vytvoří kulisu diváků i samotné soutěžící na závodech probíhajících právě ve Zlíně. Zájemci se mohou hlásit u produkce.

Pro role přihlížejích diváků hledá štáb muže i ženy štíhlejší postavy, ve věku od 16 do 65 let. Ženy musí mít přírodní - neobarvené vlasy, nejlépe v délce mikádo nebo pod ramena. Muži by měli mít sestřih nošený ve válečném období, tj. kratší vlasy po stranách a nahoře delší, odrostlé. Je taky možné se od nynějška nestříhat a nechat si účast vytvořit na kostýmní zkoušce maskérem.

Současně jsou hledání také muži do rolí sportovců a běžců, kteří poběží do záběhu.Nejde o maraton, ale zájemci by měli být přesto spíše sportovci.

Natáčení bude probíhat ve Zlíně dne 5. 5. 2019. Honorář činí 900 Kč. Za kostýmní zkoušku, na kterou je nutné se dostavit (3. či 4. 5. ve Zlíně), je pak příplatek  100 Kč.

V případě zájmu o natáčení se zájemci mohou hlásit na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Do předmětu je nutné uvést „Zátopek" a v e-mailu pak napsat své jméno, příjmení, věk a telefon. Důležité je taky připojit aktuální foto obličeje a postavy. 

Sdílej:

Další články

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás