• Úvod
  • Blog
  • Aktuality 2019
  • Produkce Marie Terezie hledá ve Zlínském kraji komparzisty pro natáčení třetího a čtvrtého dílu

Produkce Marie Terezie hledá ve Zlínském kraji komparzisty pro natáčení třetího a čtvrtého dílu

  • Aktuality 2019

V Kroměříži proběhne casting komparzistů pro natáčení třetího a čtvrtého dílu historické minisérie Marie Terezie. Nábor se uskuteční v neděli 7. dubna 2019 od 10 do 17 hodin v Tanečním sále SZUŠ D-MUSIC s. r. o., Velehradská 625 (vchod z Hanáckého náměstí, 2. patro).

Produkce má zájem především o muže, 15–60 let, s delšími vlasy (ne moderně vyholené - pánové, kteří mají o role zájem, se od teď nesmí stříhat), bez vousů a kotlet a bez viditelného tetování.

Hlásit se ale mohou také ženy, 15–60 let, s vlasy po ramena nebo delšími (bez moderního sestřihu, melír nevadí), bez permanentního make-upu a tetování a bez umělých nehtů.

Kostýmová zkouška následně proběhne v Praze. Odvoz společným autobusem je z Kroměříže zajištěn. Termín bude vybraným zájemcům upřesněn po castingu.

Honorář za účast v komparzu se pohybuje od 700 Kč za natáčecí den (= 12 hodin; v případě přesčasu bude uhrazen příplatek). Odměna se vyplácí každý den po natáčení. V rámci prvního honoráře bude přidána také stokoruna za kostýmovou zkoušku.

Zájemci, potvrďte svou účast na castingu s přibližným časem, kdy se dostavíte, a to SMS na telefonní kontakt: 603 824 492 (Marie Hermanová) nebo 604 159 660 (Mirka Louthanová).

Sdílej:

Další články

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás