VÝZVA: Filmaři hledají komparzisty pro natáčení seriálu ve Zlínském kraji

  • Aktuality 2018

Společnost Filmové ateliéry Zlín hledá pro připravované natáčení rodinného seriálu ‚Kriminálka 5.C‘ (dříve komunikováno pod pracovním názvem ‚Malí velcí detektivové‘) do honorovaných komparzních rolí děti, dospělé i seniory. Natáčení bude probíhat ve Zlínském kraji převážně v červenci a září 2018. Zájemci mohou posílat své fotky s uvedením věku, bydliště, e-mailové adresy a mobilního telefonu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Lidé, kteří se na základě této vyzvy přihlásí, budou zařazeni do databáze komparzistů. Výběr pro jednotlivé komparzní role bude realizován vždy pár dní před samotným natáčením, kdy vybrané zájemce osloví produkce a dohode se s nimi na podrobnostech (datum, čas a místo natáčení).

Komparzisté se objeví převážně v davových scénách bez dialogů (sehrají např. běžný provoz v ulicích, v ZOO, parku, na trhu atd.).

Seriál Kriminálka 5. C vzniká v koprodukci České televize, společnosti Filmové ateliéry, s.r.o., produkční firmy Alef Film & Media, Rozhlasu a televízie Slovenska. Hlavní námětem je příběh dětí, které narazí na pašeráky exotických zvířat. Režie se ujme Juraj Nvota. Natáčení podpořil udělením dotace Zlínský kraj.

S tvůrci seriálu spolupracuje v oblastech příprav spojených s natáčením ve Zlínském kraji také filmová kancelář ZLÍN FILM OFFICE. Nábor komparzistů je však kompletně řešen produkcí. Na tu se mohou zájemci obracet také s případnými dotazy, a to prostřednictvím výše uvedeného e-mailu.

Zpět na ZLÍN FILM

Sdílej:

Další články

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás