• Úvod
  • Blog
  • Aktuality 2022
  • Již od zítřka mohou filmaři předkládat své žádosti v Programu o podporu audiovizuální tvorby ve Zlínském kraji

Již od zítřka mohou filmaři předkládat své žádosti v Programu o podporu audiovizuální tvorby ve Zlínském kraji

  • Aktuality 2022

Vážení filmaři, jak již jistě víte z naší předvánoční zprávy, od zítřka 22.1.2022 je možné podávat žádosti o poskytnutí dotace v rámci Programu na podporu audiovizuální tvorby ve Zlínském kraji. A to až do 28.03.2022 do 12:00!

Připomínáme vám důležité informace - doručení žádosti jak e-mailem, tak poštou/datovou schránkou, je podmínkou přijatelnosti projektu. Žádost doručená pouze jedním z uvedených způsobů bude z hodnotícího procesu vyřazena a nebude dále hodnocena.

Nově je jednou z povinných příloh Žádosti originál úplného výpisu z evidence skutečných majitelů v případě, že žadatel je právnickou osobou s povinností evidovat skutečné majitele podle zákona č. 37/2021 Sb., o evidenci skutečných majitelů.

Celková předpokládaná částka určená pro Program je 6.000.000,- Kč. Maximální výše dotace činí na 1 projekt: 2.000.000,- Kč. Maximální míra dotace z rozpočtu Zlínského kraje činí 50 % celkových způsobilých výdajů projektu, kterými se rozumí výdaje vynaložené (utracené) na území Zlínského kraje.

Dotazy k administrativním záležitostem (vyplnění formuláře aj.) zodpoví Ing. Blanka Herzanová, tel.: 577 043 611, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Dotazy ohledně lokací a záležitostí spojených s natáčením, propojení s úřady nebo  místními profesionály či využití služeb filmových obcí, s tím moc rádi pomůžeme ve Zlín Film Office, tel: 778 515 500, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zde je odkaz na podrobné informace k projektu: https://www.kr-zlinsky.cz/kul04-22-program-na-podporu-audiovizualni-tvorby-ve-zlinskem-kraji-aktuality-17479.html

 

 

Filmaři, nenechte si ujít důležité informace ze Zlínského kraje. Přihlaste se k odběru novinek.

Sledujte nás